fejlec
ILDA ildalogo Irodaház
Irodaház
ILDA irodaház irodaelválasztó
ILDA baloldali válaszfal

Irodaház szolgáltatásai

Az ipari park területére belépni gyalogosan vagy gépkocsival a „Portaszolgálaton” keresztül lehet. Az ipari park biztonságáról őrző-védő cég gondoskodik. Ez a felügyelet kiterjed a kamerás térfigyelő rendszer működtetésére és az éjszakai kutyás járőrözésre is. Az irodaépület különböző bejáratait az éjszakai órákban a porta szolgálat zárva tartja, csak a tulajdonosok, vagy bérlők kérésére nyitják ki, pl. munkavégzés céljából. Az irodaház területén belül orvosi rendelő, postaszolgáltatás, büfé, ill. ital és kávéautomaták, valamint most települő számítógépes tájékoztató rendszer működik.

Az ILDA Kft. tulajdonában lévő műhelyek, raktárak és irodák az un. központi irodaház földszintjén és I. emeletén vannak. Telephely engedély megszerzése szempontjából ideális ipari övezet. Az irodaépület külső és belső tatarozása, ill. felújítása, korszerűsítése az évek során megtörtént. Az irodaház gondnokság jellegű működtetését a tulajdonosok által létrehozott EMG Irodaház Kft. látja el.

Az IL-DA Kft. tulajdonában lévő bérlemények telefonnal, internetes csatlakozási lehetőséggel, riasztó rendszerrel, néhány esetben klímával vannak ellátva. Igény esetén bármely helység klímatizálható. Az irodai bérlemények tipikusan 20m2-esek, amelyek egybenyitással növelhetőek. Az emeleti helységek használatát teheremelő segíti. A földszinten nagyrészt gyártó területek vannak, a parkolókból gépkocsival közvetlenül megközelíthetőek. A bérleményekhez sorompókkal védet parkolók tartoznak.

 

ILDA jobb oldali válaszfal

Főlap  :  Bemutatkozás  :  Szolgáltatásaink  :  Kiadó irodák  :  Műhelyek, raktárak  :  Kapcsolat
Minden jog fenntartva © IL-DA Kft. 2000-2016.

Telefon: +36 1 403-2668
Fax:       +36 1 403-2668
Mobil:   +36 20 944-1723